Werken voor jord

Bent je op zoek naar een leuke bijbaan. Vind je het leuk om iets voor ouderen te doen? Schrijf je dan nu in voor Jord. Je aanmelden kan op 3 verschillende manieren

  1. Je neemt telefonisch contact met ons op en wij gaan voor je op zoek naar een leuke bijbaan.
  2. Of je maakt gebruik van de gratis Jord-app waarin je aangeeft welke klusjes je wilt doen en je beschikbaarheid. 
  3. Al meer dan 2000 jongeren maken al gebruik van Jord

Ouderen

Niet iedereen kan meer alles zelf. Vind je het leuk om mensen te helpen en een praatje te maken? Doe een klusje voor een oudere bij jou in de buurt.
Be Social, Be Jord!

Bedrijven

Een kantoor of kantine schoonmaken? Bardienst draaien of training geven? Pakketjes of maaltijden weg brengen?
Onze bedrijven en verenigingen zijn op zoek naar jou!

Klusjes

Eén keer in de week het gras maaien of een auto wassen? Een lamp vervangen of de WIFI installeren? Ben je handig en flexibel inzetbaar dan is dit echt wat voor jou!

Met Jord kun je gemakkelijk je eigen geld verdienen door wekelijks allerlei klusjes te doen voor iemand bij jou in de buurt. Iedereen kan gratis lid worden door de nieuwe Jord-app te downloaden in de App store en je in te schrijven. Uiteraard kun je ook bij ons op kantoor binnen komen om je in te schrijven. Er is altijd een klus in de buurt!

Er is altijd wel een oudere die zijn/haar auto gewassen wil hebben of een boodschap wil laten bezorgen door jou of je vrienden. Misschien ben jij wel heel technisch en kun jij ouderen helpen bij de installatie van hun iPad of laat je ze kennis maken met de mogelijkheden of nieuwe apps op de iPad. Wellicht ben je heel handig en zit je in een handomdraai een kastje in elkaar of hang je even een plankje op.

Hou jij van wandelen en honden? Neem dan gewoon de hond van de buren mee en verdien daar ook nog een zakcentje aan! Misschien ben je wel een koning of koningin in kaartspelletjes en lijkt het je leuk om af en toe eens een spelletje te spelen met een ouderen die je wel wil uitdagen en kun je er ook nog eens een prima mee verdienen.
Voor jou voelt het misschien niet eens als werk, maar ondertussen kun je aan het eind van de maand wel die nieuwe sneakers kopen, of die nieuwe telefoon waar je al zolang naar kijkt.

Download de gratis Jord App en maak snel en eenvoudig een profiel aan en bepaal je zelf wanneer en op welk tijdstip je beschikbaar bent. Ben je 16 jaar of ouder en wonend binnen een straal van 5 km van de klus dan kun je direct aan de slag. Ben je jonger dan 16 jaar moet je eerst van je ouders toestemming krijgen om klusjes te ontvangen. 

Er is altijd een klus in de buurt!